Injectables

In samenwerking met cosmetisch arts Dimitri Mihaylov van het Groot Hertoginne Instituut uit Den Haag bieden wij behandelingen met Botox en injectables aan. De behandeling vindt begint pas na een uitgebreid intake gesprek, op speciaal ingeroosterde dagen bij Derma Balance.

Botox

Het product Botox is een merknaam voor het geregistreerde geneesmiddel botuline toxine type A. Het is een natuurlijk eiwit afkomstig van de bacterie Clostridium Botulinum en vermindert tijdelijk het samentrekkend vermogen van de spieren. Hierdoor is het uitstekend geschikt voor de behandeling van rimpels die gevormd worden door overmatige spieractiviteit, zoals fronsrimpel of de ‘kraaienpootjes’. Botox is een veilig product dat ook veel in de oogheelkunde en neurologie gebruikt wordt om spastische spieren te ontspannen. Botox wordt tevens toegepast tegen overmatige transpiratie. Het effect van de behandeling is ongeveer 3-4 maanden . Hierna kan zonder problemen de behandeling herhaalt worden.

Restylane

Restylane is een biologisch afbreekbaar product op basis van hyaluronzuur, een in de huid van nature een voorkomende stof. Het wordt toegepast voor de behandeling van rimpels en groefvorming in het gezicht. Het resultaat is heel natuurlijk. Het effect van de behandeling is ongeveer 9 maanden aanwezig. Hierna kan zonder problemen weer opnieuw een behandeling met restylane plaatsvinden.