Environ

Environ Skin Care: De werking van vitamine A in huidverzorging producten betekende een revolutionaire ontwikkeling, wetenschappelijk bewezen! Environ® heeft als missie om door middel van wetenschappelijk gefundeerde en geavanceerde technologieën, huidverzorging te creëren wat leidt tot huidverbetering, op basis van de juiste concentratie vitamine A, adaptogenen, antioxidanten, alfa hydroxyzuren en peptiden.

Sinds oudsher hebben mensen cosmetica gebruikt ter verbetering van hun huid en om de zichtbare effecten van het verouderingsproces te maskeren. Het is waar dat de meeste cosmetische crèmes eenvoudige moisterizers gebleven zijn, die doen dromen van een “jeugdige huid”, maar vaak zonder echte resultaten.

De werking van vitamine A in huidverzorgingsproducten betekende een revolutionaire ontwikkeling, want het leverde tal van voordelen op voor de door zon beschadigde huid. Vooraanstaand plastisch chirurg Dr. Des Fernandes was een pionier in dit domein. In de jaren ’80 was hij een van de eerste die vitamine A in voldoende hoge concentraties gebruikte om de kwaliteit van de huid wezenlijk en zichtbaar te verbeteren. Dit plaatste Environ® aan de top van de huidverzorging.

Dr. Des Fernandes ontwikkelde een sterke interesse voor de fysiologie van huidkanker en de huid als gevolg van het overlijden van twee jonge patiënten veroorzaakt door een melanoom. Door zijn onderzoeken ontdekte hij dat vitamine A essentieel was het behoud van een gezonde huid zouden garanderen.

De firma Environ® Skin Care, werd in 1990 opgericht door Dr. Fernandes en spoedig breidde hij het aantal producten uit tot een compleet huidverzorgingsgamma. Environ® heeft als missie om door middel van wetenschappelijk gefundeerde en geavanceerde technologieën, huidverzorging te creëren voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud, zelfs voor kinderen, die geschikt is voor elk huidtype en elke huidskleur.

http://www.helene-v.com